BRODEERAUS

Brodeeraus on koristeompelua, joka kauniisti kohoaa tekstiilistä. Se on laadukas merkkaustapa, joka on käytössä ja pesussa kestävä. Meillä on kaksi tehokasta Ricoman brodeerauskonetta, 6-päinen ja 2-päinen, johon saadaan kerralla jopa 15 väriä. Saamme toteutettua monen kokoiset, laadukkaat brodeeraukset esim. takkeihin, kasseihin, lippiksiin, pipoihin tai vaikkapa pyyhkeisiin ja kylpytakkeihin.

Brodeerauksessa neulotaan kankaan läpi ja useimmiten käytetään tukikangasta vahvistamaan brodeerausta, joten tämä näkyy nurjalla puolella. Brodeeraus voidaan tehdä suoraan tekstiiliin tai ommeltavalle / tarralla kiinnitettävälle kangasmerkille.

Hinta määräytyy tapauskohtaisesti. Siihen vaikuttaa kuvan koko, tikkien määrä sekä kappalemäärä. Ensimmäisellä brodeerauskerralla joudumme laskuttamaan myös tiedoston digitointimaksun, jotta saamme kuvan kirjontaohjelmaan sopivaksi.

Toimita meille haluamasi logo/kuva mieluiten vektoritiedostona. Huomioithan, että pdf tiedosto ei välttämättä ole vektoritiedosto. Ilmoita myös tekstin fontti, haluamasi koko ja väri.


JÄTÄ MEILLE
TARJOUSPYYNTÖ