MUKIT JA
LIIKELAHJAT


Haluatko yllättää läheisesti
hienolla ja henkilökohtaisella
lahjalla?


MUKIT

Tarvitsetpa sitten äitienpäiväksi, isänpäiväksi, synttärisankarille, ystävälle tai rakkaalle kivan pikkulahjan tai tuliaisen, ratkaisu on helppo. Mummit ja vaarit ilahtuvat ikihyviksi lapsenlapsien kuvista aamukahvia nauttiessaan.

Meiltä saat hienot personoidut mukit omalla valokuvalla
ja/tai tekstillä. Voimme myös ikuistaa lapsesi piirroksen mukiin, lemmikin tai pehmonallen... Mitä vain ikinä keksitkin. Voit itse loihtia kivan pienen runon tai tervehdyksen mukin saajalle tai lainataan vaikka laulun sanoja. Voit valita tehdäänkö iso lähes koko mukin peittävä painatus, vai haluatko mieluummin toiselle puolelle vaikka kuvan ja toiselle puolelle tekstin tai ehkä vain yksipuolisen kuvan. Lähetä meille valokuva ja toivottu teksti, niin suunnitellaan yhdessä toiveidesi muki.

Kuva tulostetaan sublimaatiotulostimella ja prässätään mukiprässillä n. 200°C sublimaatiopinnoitettuun mukiin. Mukiin voidaan tehdä yksiväri- tai moniväripainatus.

Meillä on vakiona 330 ml valkoinen perusmallinen ja kartiomallinen muki. Lisäksi meillä on joitakin erikoismukeja, kuten valkoista sydänkorvallista, valkoista mukia kullatulla sisuksella, valkoista mukia mustalla sisustalla ja korvalla, sekä mustaa mukia valkoisella kuva-alueella. Valikoimamme on vaihtuva, joten ilmoita meille kaipaamasi kappalemäärä. Hinta määräytyy kappalemäärän mukaan. Mitä suurempi tilaus, sitä edullisempi yksittäiskappale.

Meillä on myynnissä myös omaa tuotantoa ja Rauma-aiheisia mukeja. Erilaisia mallimukeja on esillä myymälässämme, joista voit saada kipinää omanlaiseen personoituun mukiin tai mukisarjaan.

Mukit ovat myös hieno liikelahja. Tilaa yrityksille personoituja logollisia mukeja haluttaessa kivalla twistillä maustettuna. Teemme myös urheiluseuroille fanimukeja myytäväksi fanimyymälään.

MUKIN KORVAISUUS:
(eli mille puolelle kuva painetaan)

Oikea: jos juot oikealla kädellä, näet itse kuvan
Vasen: jos juot oikealla kädellä, vastapäätä istuja näkee kuvanTARJOUS-
PYYNTÖ

LIIKELAHJATLIIKE- JA MAINOSLAHJAT
OMALLA LOGOLLA TAI ILMAN.

Haluatko yllättää asiakkaasi tai
yhteistyökumppanisi iloisesti? 

Onko messut tai jokin muu tapahtuma tulossa? 
Miten vahvistaa brändiäsi ja lisätä tunnettavuutta?

Omalla logolla varustetut liike -ja mainoslahjat ovat oiva ratkaisu näihin kysymyksiin.

Liikelahja on mainio tapa muistaa yhteistyökumppaneitasi ja asiakkaitasi ja samalla vahvistaa yrityksesi brändiä. Liikelahjalla osoitat, että saaja on yritykselle tärkeä ja merkityksellinen. Hyvä liikelahja on huolella valittu ja on saajalleen hyödyllinen.

Mainoslahjat taas lisäävät tunnettavuutta ja auttavat muistamaan yrityksen paremmin. Ne myös vaikuttavat positiivisesti asiakkaan mielikuvaan yrityksestä. Mainos- ja liikelahjat ovat osa hyvää markkinointia.

Meidän laajasta valikoimastamme löydät niin juomapullot, sateenvarjot, kynät, pyyhkeet, kangaskassit, pipot, lippikset, karkkirasiat ja mitä ikinä keksittekään. Valikoima on niin laaja, että voi olla vaikeuksia löytää sopivaa, mutta ei hätää, meidän henkilökuntamme auttaa teitä löytämään juuri teidän tarpeisiinne sopivat liike- ja mainoslahjat

.


KURKKAA 
YHTEISTYÖ-
KUMPPANIEMME
VALIKOIMAT: