TARINAMME

Alussa oli myynnissä oleva verhoomoyritys, meneillä kiinteistön pihatyöt ja vuokraisäntä Jussi.

Ja Jussin Ahaa... elämys !

Intohimona yritystoiminta, pursuavat ideat ja suunnaton rohkeus ja haasteet. Mielessä kysymys: Haluammeko menettää hyvän vuokralaisen ja samalla vuosikymmenten ajan toimineen ainutkertaisen verhoomon Raumalta? Vastaus ehdoton EI. Tätä tilaisuutta ei saa, ei voi ohittaa.

Pienen ideankypsyttelyn jälkeen varovainen kysymys... mitä mieltä lähipiiri asiasta on? Vastaus EI, et voi olla tosissasi!!! No tietenkin oli tosissaan ja ensimmäinen haaste oli saada lähipiiri vakuuttuneeksi asiasta. Ja onnistuihan se... Lähipiiri innostui myös.

Tarvittiin toinen yllytyshullu ja innokas, rohkea ja haasteista nauttiva alan ammattilainen Tanja, jolle mikään ei ole mahdotonta. Niinpä vanha Suoknuutin verhoomo sai uudet omistajat vuonna 2018.

Siitä alkoi kasvutarina suurella sydämellä, joka jatkuu yhä.

Toiminta lähti etsimään uusia uomiaan, ja pian tarvittiin suuremmat tilat. Muutimme korttelin toiselle puolelle samaan pihapiiriin ja toimimme (2019 - syksy 2022) nimellä Viipurin Puiston Verhoomo Oy, sijaiten samannimisen puiston vieressä.

Aluksi toimimme lähinnä paikallisiin tarpeisiin, verhoilimme huonekaluja, auton- ja veneenpenkkejä, kuntosalilaitteita, hierontapöytiä sekä tehtiin erilaisia ompelu- ja korjaustöitä, työvaatteiden ja venepressujen korjauksia. Toimitimme telakkateollisuuteen laivoihin erilaisia pehmusteita, punkkaverhoja, suojapusseja sekä komentosilloille Bergaflex -häikäisysuojaverhoja, joihin meillä on maahantuontiedustus.

Ihanaa ja ammattitaitoista työvoimaa löydettyämme, toimintaa alettiin laajentamaan.

Helmikuussa 2020 ostimme kaksi omaa tuotemerkkiä Essima Ky:ltä Uusikaupungista. HotHand® palosuojatut, sertifioidut leipurikintaat ja patalaput sekä Rengari® veneen törmäysuoja kotiutuivat Raumalle. HotHand® -tuotteet ovat myös suosittu vientituote.

Asiakaskuntamme on monipuolista ja haluammekin toteuttaa asiakkaiden toiveita ja tarpeita sekä keksiä ratkaisuja olemassa oleviin ongelmiin/haasteisiin.

Nuoriso kaipaa pehmusteiden korjauksia mönkkäreihin, autoihmiset tykkäävät tuunata autojaan uuteen uskoon, autoliikkeet tarvitsevat usein penkinkorjauksia myytäviin autoihin, veneenomistajat tarvitsevat kunnolliset suojapressut ja venepehmusteet, sisustajat haluavat uudistaa vanhojen huonekalujen ilmettä tai pelastaa arvokkaita elämää kokeneita kalusteita.

Seurat tarvitsevat fanituotteita sekä pelipaitoja ja -vaatteita, yritykset työvaatteita brodeerauksineen ja painatuksineen. Toimimme vaatteiden jälleenmyyjänä. Vaatteiden merkkaukset hoituvat omassa brodeeraamossa 2- ja 6-päisellä brodeerauskoneella. Vaihtoehtona merkkaukseen meillä on myös painatus, joka hoituu siirtokuvaleikkurilla sekä lämpö- tai lippisprässillä.

Meidän kauttamme saa hankittua erilaisia liikelahjoja ja valmistamme räätälöityjä tuotteita tarpeisiinne. Olemme uusille ideoille avoimia. Viimeisin innostuksemme on yksilöidyt mukit. Mukiprässillämme voimme painaa esimerkiksi valokuvistanne tai lastenne piirroksista ainutlaatuisia mukeja.

B2B myynti on meille tärkeää ja sille taholle meillä on paljon annettavaa. Olemme hoitaneet paljon eri alojen yritysten huonekalujen ja toimistotuolien verhoiluja, ommelleet tekstiilejä ja sisustusverhoja. Ravintoloissa sohvia ja looseja kunnostettu, pankkien ja muiden julkisten tilojen tarpeisiin on hoidettu erilaisia verhoiluja, sekä valmistettu teollisuudelle erilaisia suojaratkaisuja.

Verhoomolla aistii hyvän työyhteisön, jossa huokuu työn ilo ja tekemisen meininki. Haluamme pitää hyvää huolta työntekijöistämme. Jokainen työntekijä on meille kultaakin kalliimpi ja arvostamme suuresti heidän ammattitaitoaan ja paneutumista työhön sekä uusiin haasteisiin heittäytymistä.

Olemme saaneet paljon kiitosta laadukkaasta työstä, ystävällisestä ja loistavasta asiakaspalvelusta sekä tarvittaessa nopeasta ja joustavasta toimituksesta. Asiakas on meille keskiössä ja yritämme parhaamme mukaan täyttää asiakkaittemme toiveita ja tarpeita ja usein myös yllättää ja ylittää ne positiivisesti.

Nautimme haasteista ja erilaisten ongelmien ratkaisuista ja räätälöimisestä, siksi tähtäämmekin yhä enemmän teollisuuden haastaviin tarpeisiin. Valmistamme mittojen mukaan tarvittavia suojapusseja ja muita suojaratkaisuja ongelmallisiin kohteisiin. Hoidamme myös kaikki verhoilu- ja ompelutyöt.

Kuten yllä olevasta huomaat... Viipurin Puiston Verhoomo ei ole vain verhoomo. Olemme sitä, mutta myös paljon kaikkea muuta. Tästä syystä uusi nimemme on VMO Finland Oy.

Tyytyväinen asiakas palaa aina uudelleen ja tuo ystävänsäkin tullessaan.

...siispä suunnitelmissa on tarjota asiakkaillemme entistä laajempaa ja monipuolisempaa palvelua!